Politica de confidentialitate

 

Bine ați venit pe website-ul semnulbucuriei.ro, operat de VICTOR PROJECT S.R.L. Suntem dedicați protejării confidențialității datelor personale ale vizitatorilor și utilizatorilor noștri. Prin această politică de confidențialitate, vă explicăm cum colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații.

1. Datele Colectate

  • Informații Personale: Colectăm informații personale, cum ar fi nume, adresă de e-mail, adresă de livrare, număr de telefon, și alte informații pe care le furnizați voluntar atunci când efectuați o comandă sau creați un cont pe website-ul nostru.

  • Informații de Plată: Pentru procesarea plăților, colectăm informații legate de metodele de plată, cum ar fi numărul cardului de credit sau alte detalii necesare pentru tranzacții.

  • Informații de Utilizare: Colectăm informații despre modul în care utilizați website-ul nostru, inclusiv adresele IP, informații despre dispozitivele dvs., istoricul navigării și alte date de utilizare.

2. Scopul Colectării Datelor

Colectăm datele dvs. personale în scopul:

  • Procesării comenzilor și livrării produselor.
  • Îmbunătățirii experienței dvs. de utilizare a website-ului.
  • Răspunderii la întrebările și solicitările dvs.
  • Furnizării de actualizări și oferte promoționale.

3. Partajarea Datelor

  • Datele dvs. personale pot fi partajate cu furnizori de servicii terți, cum ar fi curierii, pentru a permite livrarea comenzilor.
  • Nu vindem, închiriem sau partajăm datele dvs. personale cu terțe părți în scopuri de marketing sau publicitate.

4. Securitatea Datelor

Ne angajăm să protejăm datele dvs. personale. Utilizăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele împotriva accesului neautorizat și a utilizării inadecvate.

5. Accesul la Date

Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele dvs. personale. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări legate de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la [adresă de contact].

6. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic. Orice modificări vor fi postate pe această pagină, și data ultimei actualizări va fi revizuită pentru referința dvs.

Scroll to Top