Termeni si conditii

Bine ați venit pe semnulbucuriei.ro, website-ul firmei VICTOR PROJECT S.R.L. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a acestui site înainte de a efectua cumpărături sau de a utiliza serviciile oferite de noi.

1. Definiții

semnulbucuriei.ro: Se referă la website-ul firmei VICTOR PROJECT S.R.L, cu sediul social la  Str. Virgil Pleșoianu nr. 116, Sector 1, Bucuresti, înregistrată sub numărul  J40/10894/31.10.2002, CUI: 14978931, și operată de VICTOR PROJECT S.R.L.

Client: Se referă la persoana fizică sau juridică care folosește website-ul pentru a cumpăra produsele noastre.

2. Comenzi

Plasarea unei comenzi pe semnulbucuriei.ro constituie o ofertă de a cumpăra produsele noastre. VICTOR PROJECT S.R.L. își rezervă dreptul de a accepta sau de a refuza orice comandă în orice moment.

Prețurile produselor afișate pe website pot suferi modificări fără notificare prealabilă.

3. Plăți

Toate plățile pentru produsele achiziționate de pe semnulbucuriei.ro trebuie să fie efectuate în avans, conform instrucțiunilor noastre de plată.

Acceptăm plăți cu carduri de credit, transfer bancar și alte metode de plată specifice regiunii.

4. Livrare

Ne străduim să livrăm produsele într-un timp rezonabil, însă nu ne asumăm răspunderea pentru întârzieri cauzate de factori independenți de voința noastră.

Costurile de transport vor fi specificate la momentul plasării comenzii și vor fi suportate de către client, cu excepția cazurilor în care se specifică altfel.

5. Returnări și Rambursări

Vă rugăm să consultați politica noastră de returnare și rambursare pentru informații detaliate cu privire la procesul de returnare și rambursare.

6. Confidențialitate

Informațiile personale furnizate de către clienți sunt protejate conform politicii noastre de confidențialitate. Vă rugăm să citiți politica de confidențialitate pentru a înțelege cum gestionăm datele dvs. personale.

7. Drepturile de Autor

Toate conținuturile și materialele de pe semnulbucuriei.ro, inclusiv imagini, texte, și logo-uri, sunt protejate de drepturile de autor și de alte drepturi de proprietate intelectuală ale VICTOR PROJECT S.R.L. Nu aveți permisiunea de a reproduce, distribui sau utiliza conținutul fără permisiunea noastră scrisă.

8. Limitări de Răspundere

VICTOR PROJECT S.R.L. nu va fi responsabilă pentru daunele directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau incapacitatea de utilizare a serviciilor noastre sau a produselor noastre.

Aceștia sunt termenii și condițiile de bază pentru semnulbucuriei.ro. Pentru informații detaliate, vă recomandăm să citiți întreaga pagină de termeni și condiții pe site-ul nostru.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la termenii și condițiile noastre, vă rugăm să ne contactați la [adresă de contact].

9. Jurisdicție și Legislație Aplicabilă

Termenii și condițiile de mai sus sunt guvernați de legea română. Orice dispute legate de acești termeni și condiții vor fi supuse jurisdicției instanțelor din România.

Scroll to Top